Željezna maska za lice, spas za kožu

Maschera al Ferro poznata kao „željezna maska“ sadrži široki spektar djelovanja: čisti kožu, hidratizira je, zateže, djeluje protuupalno i umiruje kožu.

Idealna je za žene i muškarce a koristi se kao njega ili uvod u tretman čišćenja lica s uklanjanjem akni i mitesera s kože.

Tretman se izvodi umjesto parenja lica koje je otišlo u prošlost kao i para koja nam nije dala disati tijekom tretmana.

 

SKINSPA anti-age

Posebne moći maske su učinkovito dubinsko čišćenje i najosjetljivije kože. Sve to omogućuje joj posebna formulacija aktivnih sastojaka koja uz pčelinji vosak, cink oksid i ulje crne maline bogato omega 3 i 6 kiselinama sadrži sitne čestice željeza.

Mikro čestice željeza ne mogu probiti tkivo ali zbog svoje veličine prilikom masaže ulaze duboko u kožu gdje na sebe vežu mrtve stanice, nečistoću i sebum.

Nakon što je maska odradila sve što je potrebno vašoj koži otklanja se pomoću magneta, on veže na sebe svu apsorbiranu nečistoću te pomaže u smanjenu bora.

SKINSPA anti-age salon u ponudu je uvrstio i tretmane „željeznom maskom“.

Atraktivno ime maske u salon dovodi sve veći broj klijenata, ističe vlasnica Kristina. Osim što je tretman umirujuć rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

 

Osim mnogobrojnih klijentica tretman je došao isprobati i naš mladi glumac Jure Radnić. Kako glumci stalno na svoja lica nanose teške maske i šminke, koža lica je dehidrirana i suha, velika njega lica im je svakako potrebna pa se on redovno vraća na nove tretmane.

 

Njegujući tretman maskom iznosi 150 kuna a s čišćenjem lica 300 kuna.

Želite li i vi dubinsku njegu kože uputite se po svoj tretman i sve dodatne informacije u Ilicu 176.

097 777 29 29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *