Šteti li bojanje kose u trudnoći?

Buduće mame u dvojbi su bojati kosu u trudnoći ili ne.

Salon „Do šminke i frizure za pol vure“ uvijek brine o vašoj kosi i pokušavamo ju maksimalno njegovati i zaštititi, tako prema njoj postupamo i u trudnoći. Naša glumica Marijana Mikulić o čijoj kosi brine naš tim iz Ilice 36 u sredini svoje trudnoće prepustila se našim rukama. Krenuli smo u color avanturu i napravili totalnu promjenu.

 

Kada radimo tako veliku promjenu tada je to proces koji traje satima. Kako je naša Marijana trudna napravili smo promjenu postepeno, prvi dan skinuli smo veliku količinu tamne boje. Marijana je brineta pa je bilo potrebno na većini kose skinuti taj tamni pigment. Koristili smo Inebrya keratinski blajh, novitet koji oduševljava! To je kremasti izbjeljivač koji je obogaćen velikom količinom njege, tijekom cijelog tretmana kosa se hrani a ne uništava, sasvim suprotan proces od onoga što običan blajh čini kosi. Na kraju kosu smo oprali i zaštitili La Croa Silver šamponom, obogaćen je prirodnom ljubičastom bojom.

Do šminke i frizure za pol vure

Kako je naša draga trudnica sjedila satima da bi postala plava sljedeći korak uslijedio je drugi dan.

Sljedećeg dana i zadnji korak do ciljane boje bilo je bojanje izrasta i cijele kose sivim pigmentima. Inebrya bojama na bazi aloa vere u kombinaciji sa samo 3% hidrogenom nježno smo posivili korijen i cijelu dužinu kose. Nakon svega kosu smo dodatno njegovali La Croa Color kolekcijom.

La Croa

 

Nakon svih tretmana Marijanina kosa je zdrava, siva i sjajna. Drage naše trudnice, dozvolite si promjene i redovno bojite svoju kosu. Kombinacija nježnih i njegujućih preparata iz Inebrya i La Croa kolekcije ne šteti niti vama ni vašoj bebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *