Rješenje za perut donosi La Croa

Perut, te grozne bijele ljuskice koje su prekrile vaše vlasište i neumorno se truse na vašu odjeću!

Većina ljudi vodi borbu s prekomjernim razmnožavanjem gljivice Pityrosporum, posjedujemo je svi a uzročnik je peruti.

U normalnim uvjetima riješimo je se tijekom pranja kose, no stres, hormoni, klimatske promjene uzročnici su prekomjernog razmnožavanja gljivice te nastaje perut!

 

Foto:Di art Photography

 

Predstavljam vam lijek iz La Croa kozmetike.

Šampon i losion namijenjen je za žene i muškarce. Bogata kombinacija aktivnih tvari iz eteričnih ulja kojima su preparati obogaćeni riješit će vaše probleme.

Preparati ne sadrže paraben što je znak da su sastojci prirodni i ljekoviti.

 

La Croa

 

Šampon u sebi sadrži eterično ulje ružmarina, eukaliptusa, australski čajevac, koprivu, čili papriku, preslicu, hmelj, kadulju i klimbazol.

Šamponirajte kosu dva puta a na drugom šamponiranju ostavite pjenu da malo odstoji, osjetit ćete hlađenje što je znak da pjena liječi vlasište i oslobađa vas od peruti.

 

Do šminke i frizure za pol vure

 

Losion koji kapate u svoje vlasište sastoji se od eteričnih ulja ružmarina, eukaliptusa, australskog čajevca, koprive, čili paprike, preslice, hmelja, vitamina B5, klimbazola, mente, stolisnika i đumbira. Te čarobne kapi ukapajte u vlasište i kružnim pokretima umasirajte,  nije potrebno stavljati na kosu, problem je vlasište.

 

 

Kozmetka je profesionalna i koristi se u frizerskim salonima a tretman možete raditi kod kuće, jednostavno je ali budite uporni.

Kod korištenja Dendruff kozmetike ne koristite druge preparate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *