New Elite bar&club u novom izdanju

Kada čuješ za Elite, caffe bar na samom okretištu Črnomerec sjetiš se svih izlazaka, romansa i ludih provoda koje su generacije i generacije prolazile u njemu.

Već 20 godina okuplja one koji su tek krenuli u avanture a i nas koji smo to prošli, i to baš tamo, u Ilici 276.

 

Elite već godinama privlači goste najukusnijom kavom i prostranošću u kojoj se uvijek pronašlo mjesto više.

Ludi izlasci, rođendani, djevojačke večeri i tradicionalni blagdanski party ostali su zapamćeni u zidovima tog kultnog lokala s Črnomerca.

 

Caffe-Elite Črnomerec

 

Danas Elite ima bezvremensku retro eleganciju u svom novom ruhu.

Oživljen je stil prošlih vremena, trend koji je zastario prije najmanje dvadeset godina a danas najpoželjniji  u dizajnu interijera.

 

 

 Radi li se o poslovnom ili ljubavnom  sastanku, dobrom društvu uz najdraže,  nećete pogriješiti ako te momente provedete i podijelite u njemu.

Preko tjedna za opuštanje a vikendom dobra zabava uz zanimljive programe osmišljene od voditelja i vlasnika Borisa Jaranovića.

 

Ugodan ambijent s profesionalnim osobljem oduševit će svakoga.

Svaki dio lokala uređen je zanimljivim detaljima a vi ćete poželjeti hodati i razgledavati prostor kao da ste u retro galeriji, željni slikati se baš pored svake sitnice koja prostor čini čarobnim.

 

Provedite zimske dane u toplini caffe bara Elite, čeka vas veliki odabir toplih i hladnih pića i zagarantirana dobra atmosfera!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *