Najbolji tulumi su uz Fulir foto booth

Ulazimo u blagdansko raspoloženje krcato tuluma, evenata i najluđih provoda u godini!

Želite li svoje djelatnike, prijatelje ili poslovne partnere ostaviti bez daha i pripremiti im tulum o kojem će se još dugo pričati, svakako u svoj program uvrstite Fulir photo booth.

 

Govorimo o foto kabini koja otpušta kočnice baš svima i garantira nezaboravne uspomene  koje imate u printu odmah a možete ih direktno poslati i na svoj mail ili uploadati na Fajs ili Instagram.

 

Fulir je središte zabave na korporativnim događanjima. Foto kutija Fulir za vas će se pretvoriti u sve što poželite!

Nudimo vam personalizirani print za korporativne evente jer znamo da je brendiranje ključ uspjeha te fotografije koje će imati korporativne vizuale i/ili vizualne elemente po vašoj želji.

 

 

Fulir foto kutija dolazi gdje god poželite. Najbolji je photo booth sa sjedištem u Zagrebu, no na vaš zahtjev dolazi na područje cijele Hrvatske.

Fulir ima svoje kompanjone koji ga rado otprate gdje god treba. S njim ne budete imali previše brige ni posla, morate ga samo kontaktirati i pitati je l’ slobodan, ostalo je briga Fulir tima koji stoji na raspolaganju.

 

Fulir foto kutiju izradili su najbolji fotografi, ponosi se najboljim printom na tržištu i osigurat će vam najluđu zabavu i nezamjenjivu uspomenu.

Da bi fotke bile što luđe dočekat će vas zabavni rekviziti, perike, kape, maske… i zabavi nema kraja! Da bi se snašli u tom ludilu koje vam Fulir priređuje tu je i hostesa koja će vam olakšati da budete spremni kada objektiv Fulira opali fotku.

 

Kada ste se posljednji put dobro nasmijali ispred objektiva? Stanite se ispred Fulira i pokušajte ostati ozbiljni!

Gospona Fulira zovite na +385 (0)98 9961 969 ili mu napišite mail na  info@fulir.hr a sve o njemu naći ćete na www.fulir.hr!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *