Kakve frizure nose super cool mladenke

#itgirsociety održao se u salonu “Do šminke i frizure za pol vure” u kojem smo na našim divnim modelima pokazali kako mi sređujemo urbane mladenke.

 

Naši krasni modeli: Mara, Gabriela, Dalila i Marta

 

U suradnji s Top stilom i njihovim Moroccanoil preparatima pokazali smo koliko su njega i adekvatan styling od velike važnosti za savršenu frizuru.

 

Moroccanoil

 

Gabriela Pilić ima gustu, ravnu kosu, no predložila sam valove, kako bih joj dala taj raskošan štih, a tu je i ukosnica koja je must have na frizurama, istiće Isabel.

Kosa: Isabel Prpić

Mara Bratoš je druga priča, njezina je kosa tanka i nježnija te joj Valentina predlaže formulu za volumen koji Mara obožava.

Kosa: Valentina Veljačić Zuber

Dalila Turk ima bogatu, tamnu kosu ravnije teksture i lijepo joj pristaju podignute  frizure koje nose dozu elegancije, Ana dodaje šiške kao ležeran dodatak.

Kosa: Ana Kuštre

Marta Klemenčić je kratkokosa, tipičan androgini tip koji je otvoren za sve nijanse i tonove kose te neobične kreacije, čak i za neku tradicionalnu prigodu kao što je vjenčanje. Uvijek obojana u bijelo s friškim rezovima koje Ana uredno radi svaki tri tjedna.

Kosa: Ana Kuštre

Frizeri su kosu tretirali preparatima Moroccanoil. – Najvažnija stvar u pripremi frizure za vjenčanje su kvalitetne formule koje će se pobrinuti da kosa ostane lijepa i elegantna tijekom čitavog Velikog dana – nastavlja Ana. – Moroccanoil ima jedan savršeni sastojak u svim preparatima, a to je koncentrat argana. Nakon tretiranja kose šamponom, maskom i uljem, frizuru finaliziramo preparatima iz  styling linije. Osim što kreaciji daju dovoljnu dozu čvrstoće, važno je istaknuti kako svi preparati ujedno njeguju kosu – .

Cvječarna Ciklama

Tim je Gabrieli, Mari i Dalili kosu njegovao Moroccanoil Mending Infusion proizvodom. – Taj bih lagani serum preporučili svim mladenkama duge kose. Odmah se upija te omekšava suhe i krhke vrhove. Formula je ujedno obogaćena arganovim uljem koje hrani i regenerira čak i raspucane vrhove. Također, ovaj proizvod za instant popravak smanjuje vidljiva oštećenja kao što su spaljeni i suhi vrhovi, dok reducira frizz i sprječava daljnja oštećenja – . Njih tri također su dobile tretman formulom za volumen, pošto je cilj da kosa tijekom čitavog dana ostane lijepa i bogata.

Moroccanoil

Za kraj, „mladenkama“ se kosa učvrstila lakom za kosu koji blago učvršćuje.

Marti je, kao i svim kratkokosim mladenkama, iskusna frizerka predložila Molding pastu koja daje specifičan, čvrsti i postojani izgled tijekom čitavog dana i noći.

Kako mladenke vole da im se kosa sjaji, predlažem Glimmer shine spray koji kosu čini dugotrajno blistavom, napominje Ana.

Sve modele šminkao je Vinko, profesionalan vizažist salona.

 

Tim iz TopStila

Tim Frizeraj i šminkeraj “Do šminke i frizure za pol vure”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *