Što vam nude naši Wedding paketi

Današnje mladenke žele ležerne i kvalitetne frizure koje će naglasiti njihovu njegovanu kosu.

 

Spremne su za pripreme odvojiti čitav dan, kako bi se pred oltarom pojavile u svom najljepšem izdanju. Na svoj poseban dan žele se osjećati kao princeze koje mazimo i pazimo, no prije svega važno je izabrati frizuru koja će odgovarati haljini i modnim dodacima te stilu i lokaciji samog vjenčanja. Naš tim iz Frizeraja i šminkeraja „Do šminke i frizure za pol vure“ predstavlja vam WEDDING paket koji će vas razmaziti i učiniti pravom princezom.

 

Kako bi za sami veliki dan svi bili spremni savjetujem consulting uz kavu i slastice koje će vas dočekati u salonu s vašim vizažistom i frizerom. Prilikom consultinga dijelimo svoja mišljenja i savjete te dogovaramo frizuru, adekvatnu njegu kose i šminku do najmanjeg detalja. Udružujemo znanja i dugogodišnje iskustvo svakoga od nas u skladu s vašim željama.

 

Od njege u našem Wellnessu za kosu raspolažemo s njegama na bazi argana, keratina, proteina, kolagena i eteričnih ulja. Nakon analize kose i vlasišta procjenjujemo koja je njega najidealnija za tip kose i frizure.

 

Naše WEDDING pakete osmislili smo kao ugodno druženje s vašim najdražima, najčešće su to mama, sestra, kuma, prijateljica…osim što ćete zablistati uz uljepšavanje u ponudi su kolači, kava, čaj, sokovi i pjenušac kojim nazdravljate svojoj sretnoj i lijepoj budućnosti. Sve tijekom dana obilježit ćemo i fotografijama i videom.

 

Kod odabira našeg WEDDING paketa ostvarujete 30% popusta za sebe i svoje prijateljice za proslavu djevojačke večeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *