Anti stres tretman

Glavobolje i stres prate sve veću količinu ljudi. Ne čekajte da vas bol dovede do stanja ludila, reagirajte na vrijeme!
Naši užurbani životi manifestiraju se kroz glavobolje, stres i loš san, potrebno nam je opuštanje, onaj mali dio kada kad sve stane a vi se posvetite samo sebi.

Dozvolite si taj mali luksuz i osjećajte se bolje.

 

La Croa

U salonu „Do šminke i frizure za pol vure“ bol rješavamo svojom posebnom tehnikom u kojoj masiranjem spajamo u jednu cjelinu vlasište, točke na čelu i vratu. Anti stres tretman prikladan je za sve.

La Croa

Trajanje tretmana je dvadeset minuta, dovoljno da si svatko može izdvojiti vrijeme i priuštiti si opuštanje za dobro jutro, u sredini dana ili navečer kada ste poslovni dan priveli kraju. Kada ga jednom probate, vjerujte m,i dolazite po još. Stručne ruke Vinka djeluju umirujuće a svoju toplu i nježnu energiju uspješno prebacuje na vas te vas dovodi do pravog zen stanja uma i tijela.

Tretman se izvodi posebnim kremama za kosu i vlasište iz linije La Croa.
Protiv glavobolje tu je krema od mentola, djeluje anti stresno te masažom i svojim sastojcima uklanja bolove. Mentol potiče i bolju prokrvljenost što je velika stvar za ljude koji su skloni migrenama.

 


Za klasične momente opuštanja koriste se razne vrste krema koje biramo po kvaliteti i potrebi kose, La Croa je razvila linije koje su prikladne za sve kose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *